Live Talks met Fien Germijns

Wil je leren hoe je mentale gezondheid bespreekbaar maakt en kracht put uit kwetsbaarheid?

Sluit je aan bij gelijkgestemden en verken dit prachtige thema samen 💜

Tickets

Zin om eens een live podcast mee te maken?

Hieronder vind je een aantal evenementen waar we een live podcast opnemen. Meestal bestaat het evenement uit twee podcasts waarvan eentje met een gast en eentje met onszelf.

Uitverkocht? De podcasts komen nadien nog online!

Herfst Mini Tour 2023

We kijken ernaar uit jullie te zien 💜

Met Rika Ponnet

Gezien de gezelligheid van onze twee vorige uitverkochte live podcast edities met Nina Mouton en Fleur van Groningen, mocht er voor ons nog een derde editie komen.

Gelukkig zijn we met onze community terug welkom in de iconische Vooruit / Viernulvier in de prachtige Domzaal.

Tickets

Deze keer hebben we Rika Ponnet te gast. Rika is professioneel gekend als een seksuologe en relatiebemiddelaar al valt ze eigenlijk niet samen te vatten met deze korte beschrijving. Haar bestseller boek ‘Blijf bij mij’ heeft een gigantische impact gemaakt rond hechtingsleer in volwassen relaties. Een absoluut noodzakelijke basis om te begrijpen. Daarom heet de talk met haar “Waarom relaties starten vanuit de relatie met onszelf”.

19:00 - 19:30 | Deuren gaan open

19:30 - 20:15 | Live Podcast met Rika Ponnet

20:15 - 20:30 | Efkes ademen

20:30 - 21:15 | Live Podcast Nicolas & Jef

Als er mensen zouden zijn die omwille van financiële redenen er niet kunnen bij zijn maar er echt wel wensen bij te zijn, mogen die ons altijd een mailtje sturen naar hallo@onbespreekbaar.com

Met Fleur van Groningen

Na onze eerste uitverkochte live podcast editie met Nina Mouton in samenwerking met Stad Gent hebben we eerlijk gezegd de smaak te pakken. En blijkbaar wij niet alleen, want we kregen enorm veel warme vragen om nogmaals zo’n live podcast op te nemen.

Deze keer zijn we met onze community welkom in de iconische Vooruit / Viernulvier in de prachtige Domzaal. Net zoals de eerste keer zullen we 2 live podcasts opnemen met publiek.

Met Nina Mouton

Met Evi Hanssen, Tom De Cock, Kirsten Pauwels, +++